bootstrap templates
Σίγουρα μαθήματα για κάθε ενδεχόμενο

Sample Class (maths)

Δείτε ένα σύντομο μάθημα για να σχηματίσετε γνώμη

Sample Class (Economics)

Δείγμα μαθήματος 

Πρόγραμμα Online

Από τον Σεπτέμβριο 2019 το Foundation College προσφέρει αρκετά από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του με ζωντανές τάξεις στο internet.

Ο σπουδαστής παρακολουθεί τα μαθήματα μέσω της πλατφόρμας zoom από το σπίτι του και αποκτά την απαραίτηση γνώση χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί στις τάξεις μας. Με τις γνώσεις που αποκτά ετοιμάζεται για να φοιτήσει σε ακαδημαϊκά προγράμματα όχι μόνο στην Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες που προσφέρουν αγγλόφωνες σπουδές. Επειδή δε η ύλη που διδάσκουμε βασίζεται στα A-levels το πρόγραμμα είναι κατάλληλο και για αυτούς που φιλοδοξούν να δώσουν εξετάσεις A-levels.

Η εισαγωγή σπουδαστών σε Βρετανικά πανεπιστήμια συνήθως εξασφαλίζεται με δύο ή τρία μαθήματα A-level ή Foundation ανάλογα με τον βαθμό του Απολυτηρίου του Λυκείου. Τα μαθήματα διδάσκονται στην Αγγλική. Το πρόγραμμα των μαθημάτων ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται  μετά από 30 διδακτικές εβδομάδες τον Μάιο με δύο δίωρες τάξεις ανά μάθημα την εβδομάδα.  Με αυτό τον τρόπο μαθητές που αδυνατούν να βρεθούν στους χώρους διδασκαλίας μπορούν να παρακολουθήσουν πραγματικά μαθήματα (και όχι μαγνητοφωνημένη διδασκαλία) από την βολή του σπιτιού τους.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο online μάθημα δωρεάν κάθε Σάββατο καλώντας την γραμματεία του Foundation για να σας δωθούν username και password. (απαιτείται να εγκαταστήσετε την δωρεάν πλατφόρμα zoom) 

Η τιμολόγηση των μαθημάτων επιτρέπει την φοίτηση με οικονομικούς όρους εφόσον το κάθε μάθημα αλλά και οι επιλογές του χρεώνονται ξεχωριστά.  Η φοίτηση σε κάθε πλήρες μάθημα online στοιχίζει μόνο 2500 € ενώ τα εξέταστρα στοιχίζουν 160 £ ανά μάθημα για το foundation ή 300£ περίπου για τα A-levels.

Για την άνετη παρακολούθηση των μαθημάτων ο σπουδαστής θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την 1η Λυκείου και να γνωρίζει τα Αγγλικά σε επίπεδο first certificate (IELTS 5.0).

Εάν προτιμάτε τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας μέσω συμβατικών μαθημάτων A-level πατήστε εδώ ή μαθημάτων foundation σε τάξεις πατήστε εδώ.  Εάν πάλι προτιμάτε το διετές πρόγραμμα πατήστε εδώ.


Τρόπος διδασκαλίας online

Στο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα zoom ή οποία διατίθεται δωρεάν από το διαδίκτυο είτε στον υπολογιστή σας είτε στο τάμπλετ σας είτε και στο κινητό σας. Μέσω του zoom οι σπουδαστές βλέπουν και ακούν τον καθηγητή να διδάσκει ενώ συγχρόνως χρησιμοποιούνται καρτέλλες του μαθήματος και άσπρος πίνακας για γράψιμο και επεξηγήσεις. Επίσης έχουν την δυνατότητα να ρωτήσουν απορίες είτε ομιλώντας (σε τακτά χρονικά διαστήματα) είτε γράφοντας τις ερωτήσεις τους στην συσκευή σύνδεσης στο zoom.


Μαθήματα που διδάσκονται στο Online Foundation Course

- Μαθηματικά

- Προχωρημένα Μαθηματικά (Further Mathematics)

- Φυσική

- Χημεία

- Οικονομικά

- Βιολογία

- Αγγλική Λογοτεχνία

- Νομική

- Ψυχολογία

- Ακαδημαϊκά Αγγλικά


Κόστος Φοίτησης 

Online μάθημα:  2500 € ανά μάθημα

Πρόσβαση σε σημειώσεις, ασκήσεις και λύσεις: 160£ 

Το κόστος φοίτησης δεν περιλαμβάνει την αγορά βιβλίων (κόστος από 60-120€ ανά μάθημα σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία). 


Αίτηση

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα μαθήματα του Online Foundation Course συμπληρώστε την ηλεκτρονικη αίτηση επιλέγοντας ΑΙΤΗΣΗ στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας.


Τί λένε οι μαθητές μας

"Φέτος ακολούθησα και ολοκλήρωσα το Further Mathematics με μαθήματα online. Πήρα νέες γνώσεις και δεξιότητες και με τον χρόνο που εξοικονόμησα από το πήγαινε-έλα είχα μεγαλύτερη ευελιξία στην μελέτη μου. Εκ των υστέρων θα έλεγα ή εμπειρία του online μθήματος ήταν εξαιρετική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα"

Κώστας Μάργελος ,

υποψήφιος Μηχανολόγος Μηχανικός, Πανεπιστήμιο του Bristol 

Κηφισιά - Δ. Κυριακού 16,
Κηφισιά 14562
Τηλ: 210 8081050
Επικοινωνία  
email: admin@fcollege.gr
Τηλ: 210 5243600
Τηλ: 210 8081050